Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena Spaladium Arena
Klik za novi osjećaj!
Naslovnica
Događanja
Ulaznice
O Areni
Multimedija
Marketing
Najam dvorane
Kontakt
Press centar
English
Datum događaja:
29/10/21
Carmina Burana odgođeno
Carmina  Burana odgođeno
Kantana Carmina Burana se neće održati u Spaladium Areni u petak 29.10.2021. zbog još uvijek aktualne pandemija koronavirusa.  Obzirom da je organizator talijanska tvrtka Operama, izvođači su iz inozemstva kao i produkcija problemi oko organizacije samog događaja su nepremostivi. Novi datum će se odredit naknadno, a svi koji su kupili ulaznice  mogu ih vratit na prodajno mjesto gdje je kupljeno.  Velika želja je organizatora da se ova iznimno popularna kantata Carmina Burana održi u Splitu, a trenutno se pregovara oko novog datuma za Spaladium Arenu.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ovaj projekt Carmina Burana je veliki tehnički izazov i može se kazati da ovakva predstava nije izvedena na našim prostorima. Svjetski priznati producent Sebastiano Raffa je najavivši ovu impresivnu predstavu istakao:
 
- S puno entuzijazma i želje ušli smo u ovaj projekt Carmine Burana u Splitu. Drago nam je da smo našli prostor koji može zadovoljiti sve tehničke zahtjeve za izvođenje ove fantastične kantate.
 
 
Tvrtka Operama, koja je organizator ovog spektakla, izvodila je djela  po svim najvećim svjetskim pozornicama(Sydney, Melborne, Tokio, Munchen, Verona, Barcelona, Copenhagen…), a i stadionima,  srećom je odlučila prirediti ovaj izniman audio vizualan događaj u Spaladium Areni. O kakvom spektaklu se radi govori činjenica da orkestar broji 100 glazbenika a zbor 200 pjevača, a Splićani će moći uživati u prekrasnom glasu sopranistice Ane Malovan.
 
Moto Operame je opera za narod. I stoga nema druge nego što prije kupiti ulaznicu za ovaj rijetko viđeni spektakl. Ulaznice možete kupiti u  na svim prodajnim mjestima Adriaticketa i on line na www.adriaticket.hr
 
Operama gradi virtualne svjetove, gdje posebni efekti, trodimenzionalno okruženje i najnovija audio tehnologija donosi publici uzbudljivo audio-vizualno iskustvo. Ambiciozni projekti u kojem se umjetnost i tehnologija, naizgled  dva vrlo udaljena svijeta, zapravo približavaju i utječu jedni druge.
 
 Carmina Burana je djelo Carla Orffa, koji je imao želju stvoriti djelo koje će prepoznati široka publika, i u tome je i više nego uspio. Carmina Burana postala je ne samo prepoznatljivo moderno djelo klasične glazbe proteklog stoljeća, već i uvjerljivo najizvođeniji zborski pjev, sa spektakularnim O Fortuna koji je zbog svoje popularnosti praktički započeo vlastiti život neovisno o cjelovitom djelu.
Kantata Cramina Burana je jedno od najizvođenijih djela klasične glazbe,  a ovaj koncert u Spaladiumu je jedan od onih koji se ne smiju propustiti.


Dodano: 18/06/20

Imaš ideju za događaj ili koncert? Klikni ovdje i osvoji nagradu!
Komentiraj

Ime*

E-mail*

Tekst*

Prepiši*
Spaladium Arena ovdje

Rekla kazala

Trenutno nema komentara!
Spaladium Arena Spaladium Arena

xHTML validIvan Aras
CSS validInside Hosting